You+Nissan

Nissan Qashqai - külső megjelenés

Üdvözöljük a Nissan innovációinak és szolgáltatásainak világában! Összegyűjtöttük Ön számára mindazt, amit Nissan-tulajdonosként elvárhat tőlünk. Mi a Nissannál elkötelezetten dolgozunk azért, hogy minden ügyfelünknek a lehető legkönnyebben elérhető és hosszú távra szóló gondoskodást biztosítsuk.

Mit ígérünk Önnek? Nem kevesebbet, mint hogy egy Nissan-tulajdonos számára nem csupán az autó vezetése, hanem a szervizelése is képes valódi élményt nyújtani: egyszerűen, kényelmesen és kedvező áron.

A YOU+NISSAN program keretén belül A NISSAN ÍGÉRETE valamint a YOU+NISSAN HŰSÉGPROGRAM számos kedvezménnyel és további előnyökkel várja Önt! Ismerje meg a Nissan-tulajdonosok világát!


A mi ígéretünk, az Ön élménye.

A NISSAN ÍGÉRETE


 You+Nissan

DÍJMENTES CSEREAUTÓ

Ígérjük, hogy amíg Nissan márkaszervizünk az autóját javítja, munkatársaink a személyes igényeinek megfelelő mobilitási megoldást kínálnak az Ön számára. Foglalja le előre szervizidőpontját, és a javítási munkák befejeztéig díjmentesen csereautót biztosítunk Önnek. Egyes kereskedésekben és szervizpontokon akár elektromos járművet is választhat. Amennyiben Ön nem igényli a csereautót, a Nissan márkaszerviz egyéb közlekedési megoldással is a rendelkezésére áll.

You+Nissan

LEGMAGASABB MINŐSÉG A LEGJOBB ÁRON

Ígérjük, hogy a Nissan magasan képzett munkatársai szakértelmének és az eredeti Nissan alkatrészek minőségének köszönhetően a legigényesebb módon gondoskodunk autójáról. A legjobb ár/érték arány biztosítása érdekében vállaljuk, hogy az Ön Nissan márkaszervizének 10 km-es körzetében árgaranciát nyújtunk.

 You+Nissan

NISSAN ASSISTANCE KÖZÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT TELJES ÉLETTARTAMRA

Ígérjük, hogy az év minden napján, a nap 24 órájában a rendelkezésére állunk, hogy Ön gondtalanul folytathassa útját. Bármilyen váratlan esemény is történjék, garantáljuk Önnek a 24 órás Nissan Assistance szolgáltatást – az autó korától függetlenül. A Nissan Assistance-nek köszönhetően útközben is ránk bízhatja magát: ha autója lerobban, üzemanyag-problémák lépnek fel, elveszíti a kocsikulcsát, defektet kap vagy balesetet szenved, bárhol és bármikor a rendelkezésére állunk. A Nissan Assistance munkatársai a legtöbb esetben ott helyben megjavítják a járművét, így nagyobb megszakítás nélkül folytathatja útját. Ha komolyabb szervizelést igényel, a legközelebbi Nissan márkakereskedésbe vontatják az autóját. Ha autóját nem lehet a meghibásodás napján megjavítani, vagy ha zárás után érkezik a márkakereskedésbe, Ön a 4 lehetőség egyikét választhatja:

  • Továbbutazás: a jármű meghibásodások kb. fele azonnal orvosolható. Ha autóját mégsem lehet rögtön megjavítani, mi álljuk a taxi, a vonat, a hajó vagy a repülő költségeit, ráadásul nemcsak Önnek, de utasainak is.

  • Csereautónkkal gond nélkül folytathatja az útját. Bármire van szüksége, a Nissan Assistance csapatára biztosan számíthat! Ha igényli, 3 napra csereautót biztosítunk Önnek.

  • A jármű hazaszállítása. Ha autóját nem lehet megjavítani, vagy több mint 3 munkanapon át nem használhatja, a Nissan Assistance munkatársai elszállítják márkakereskedésébe.

  • Magunkra vállaljuk a szállás költségeit. Ha a helyszínen megvárnák az esetlegesen többnapos javítást, Önt és utasait egy háromcsillagos hotelben szállásoljuk el, legfeljebb 3 éjszakára.

 

You+Nissan

DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Ígérjük, hogy a Nissan márkaszerviz bármilyen szervizelési munkát megelőzően díjmentesen felméri autója műszaki állapotát, így Ön pontosan tudja, milyen munkálatok elvégzésére van szükség, és azok mennyibe fognak kerülni. Nem érik meglepetések. A munkadíjat és az alkatrészek árát tartalmazó számla összege nem haladhatja meg az Ön által előzetesen elfogadott árajánlat összegét, valamint az Ön előzetes hozzájárulása nélkül végzett munkálatok sem kerülnek kiszámlázásra.