Új Nissan Qashqai

AZ EGYEDÜLÁLLÓ CROSSOVER

Új Nissan Qashqai

Kezdő listaár:

már 7 999 000 Ft-tól!

A RÉSZLETEKRŐL ÉRDEKLŐDJÖN MÁRKAKERESKEDÉSEINKBEN! »

ÚJ NISSAN QASHQAI

Crossover. Magasabb szinten.

A Qashqai, amely mindig élen járt a design terén, az SUV-ok új vízióját képviseli: erőteljes arányok, briliáns LED-es lámpák és masszív 20”-os könnyűfém keréktárcsák emelik ki a tömegből. Minden más crossovernél nagyobb színválasztékával biztos lehet benne, hogy megtalálja azt a verziót, mely a legjobban passzol Önhöz.

Nissan Qashqai
Nissan Qashqai
VEZETÉSI SEGÉD

Vezess, ahogy mindig is szerettél volna

Mostantól kevesebb stresszel és több zennel autózhat. A ProPILOT² a Navi-linkkel nemcsak segít Önnek betartani a követési távolságot és a sáv közepén maradni, hanem a beépített TomTom® térképeket használva a rendszer képes előre látni a kanyarokat, kereszteződéseket, lehajtókat és ennek megfelelően módosítani a sebességet, a simább haladás érdekében. Még az Ön által beállított sebességet is módosíthatja a közlekedési tábláknak megfelelően.

PROPILOT

Stressz-szint a minimumon. A ProPILOT Navi-link funkció segít tartani a követési távolságot, lassít, megáll, elindul a forgalom üteméhez alkalmazkodva és segít, hogy sávon belül tartsd az autódat. *

10.8’’-OS SZÉLVÉDŐRE VETÍTETT HEAD-UP DISPLAY

A HUD információkat jelenít meg a vezető látóterében, mint pl. a sebességkorlátozó táblák, a szélvédőre vetítve

SEGÉDRENDSZEREK ÉS BIZTONSÁGI TECHNOLÓGIÁK

Technológiai megoldások egész sora vigyázhat Önre.

 

Hajtásláncok

Okos erő egy változó világhoz

Ismerje meg a vezetés sosem látott élményét két új hajtáslánccal! A Qashqai új, mild-hybrid meghajtással növeli a hatékonyságot. A jövőbeli e-POWER-rel⁶ pedig az elektromos gépkocsik technológiáját kombinálja a benzinmotor kényelmével és megszokottságával, hogy egy elektromos autó azonnali gyorsulását, egyedülállóan finom és halk autózást nyújthasson.

Nissan Qashqai

MARADJ KAPCSOLATBAN

Maradj kapcsolatban a világgal vezetés közben is

A nagy, dupla kijelző és haptikus irányítás csak a kezdet. Szeretnéd magad előtt látni kedvenc applikációdat? Húzd el a kezed. Szeretnéd a saját műsorlistádat hallgatni? Csak kérned kell.

Új Nissan Qashqai

TÁVVEZÉRLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK

Használja a NissanConnect Services alkalmazást⁴ hogy távolról zárja és nyissa az ajtókat, villogtassa a lámpákat és megszólaltassa a kürtöt.

Új Nissan Qashqai

TOVÁBBFEJLESZTETT TÉRKÉPEK ÉS LIVE TRAFFIC

Qashqai a TomTom® térképekkel segít megtervezni útját és folyamatosan frissíti azt, hogy elkerülhesse a közlekedési dugókat.⁵

A képek illusztrációk. A model még nem került sorozatgyártásba, ezért változhat.

* ¹ Részben bőr/részben PVC ülések. Az általános iparági gyakorlatnak megfelelően, a bőrülések egyes részei műbőrből készülhetnek. Ezen anyag használatával az ülés tartósságának a növelése a cél, mivel az alkalmazott műbőr ellenállóbb a karcolódással szemben, könnyebben tisztítható és nem ráncosodik az idő múlásával.

² A ProPILOT a gépkocsik korlátozott választékához rendelhető. A ProPILOT fejlett vezetősegítő technológia, azonban nem képes megakadályozni az ütközéseket. A ProPILOT kizárólag „szem az úton/kéz a kormányon” vezetés mellett, osztott pályás autópályán történő közlekedésre készült. A járművezető felelőssége, hogy éber maradjon, betartsa a sebességkorlátozásokat és az útviszonyoknak megfelelő sebességgel, biztonságosan vezessen és bármikor képes legyen átvenni a jármű irányítását.

³ Ne támaszkodjon kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. A sebesség- és egyéb korlátozások érvényesek. A Nissan technológiák Használati feltételeiért vegye fel a kapcsolatot Nissan márkakereskedőjével vagy keresse fel a www.nissan.hu oldalt!

⁴ A NissanConnect szolgáltatások használatához szüksége van egy NissanConnect felhasználói fiókra, regisztrálnia kell és be kell jelentkeznie a NissanConnectbe felhasználónevével és jelszavával. A Nissan Connect alkalmazás használatához egy okostelefonra van szüksége, amelyen egy kompatibilis iOS vagy Android operációs rendszer fut, valamint egy SIM-kártyával kell rendelkeznie, amelyhez adatszolgáltatás van csatolva, vagy egy Ön és a mobilszolgáltató között megkötött, külön mobiltelefonos szerződéssel kell rendelkeznie. Minden szolgáltatás a mobilhálózati lefedettségtől függ.

⁵ A felszereltségek a változattól függően alapfelszereltségként, vagy csak opcióként (felárért) állnak rendelkezésre.

⁶ Az e-POWER 2022 tavaszától áll majd rendelkezésre

⁷ Az ügyfélnek Amazon®/ Google™ fiókra lesz szüksége a szolgáltatás használatához

⁸ A head-up kijelző egység egy kényelmes szolgáltatás, amely fontos információkat jelenít meg a szélvédőn, így szemmel tarthatja azokat, miközben teljes figyelmét az útra fordítja Az ábrák és leírások csak tájékoztatásra szolgálnak. Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak.


Üzenjen nekünk!