PRAKTIKUS ÉS TÁGAS

AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TÖKÉLETES

Ha tágas autót keres és változatosan alakítható ülésrendszert szeretne, a Nissan NV200 Evalia az ideális választás. Praktikus autó, rengeteg tárolórekesszel és akár hét üléssel. Könnyen vezethető a városban és országúton is, az 5 év gyártói garancia pedig leveszi a terhet az Ön válláról.

Nissan NV200 Kombi / Evalia
KÉNYELEM

ÉLVEZZE AZ UTAZÁST!

Az NV200 Evalia tágas utastere és hatalmas ablakai a hosszú utazásokat is kényelmessé teszik. A sok tárolórekesz, a játékkonzol vagy laptop áramforrását biztosító 12 voltos csatlakozóaljzat és a légkondicionáló minden utas kényelméről gondoskodnak.

Nissan NV200 Kombi / Evalia

DÍZELMOTOR

EGYENSÚLYBAN AZ ERŐ ÉS A TAKARÉKOSSÁG

Az NV200 Evalia kétféle 1.5 literes turbódízel motorral kapható 90 vagy 110 lóerős teljesítménnyel. Üzemanyag-fogyasztásuk útviszonyoktól függően 4,9-5,1 liter/100km.**

Nissan NV200 Kombi / Evalia

TECHNOLÓGIA, AMIRE SZÜKSÉGE VAN

A vezetést biztonságosabbá és könnyebbé tevő technológia, mint a blokkolásgátlós fékek, a fékerőelosztás, a vészfékezési asszisztens és az elektronikus menetstabilizáló, valamint a parkolást megkönnyítő tolatókamera is mind alapfelszereltség az NV200 Evaliánál.


KIS HELYEN IS MEGFORDUL

Az NV200 Evalia kifejezetten könnyen kormányozható autó, ami a kategóriájában legkisebb fordulókörének és kompakt méretének is köszönhető. Az autó hossza 4,4 méter, ami nagyjából megfelel egy családi autó méretének.

Nissan NV200 / Evalia - konfiguráció

SOKOLDALÚ CSALÁDI AUTÓ

Az NV200 Evalia mindenféle tevékenységhez jó partner. Két, szélesre nyitható tolóajtajának, választható 7 üléses elrendezésének és hatalmas utasterének köszönhetően jut hely benne bőven mindennek és mindenkinek.

Nissan NV200 Kombi / Evalia

NISSAN 5 év vagy 160 000 km* TELJES KÖRŰ GYÁRTÓI GARANCIA

A NISSAN mostantól 5 év összeurópai teljes körű gyártói garanciát kínál*.

Nissan NV200 / Evalia - Modern belső

Ez jóval több, mint egy egyszerű garancia, hiszen az alábbiak is beletartoznak:

  • 5 év vagy 160 ezer km-es teljes körű védelem (amelyik hamarabb bekövetkezik)
  • 5 év** garancia a karosszéria fényezésére
  • 5 év** garancia az eredeti NISSAN alkatrészekre és tartozékokra
  • Nissan Assistance közúti segélyszolgálat – a szolgáltatás a meghibásodásokra, a balesetekre, valamint a nem garanciális problémákra (defekt, kulcselvesztés, téves üzemanyag-használat) is kiterjed.
  • Teljes mértékben átruházható

A dízel- és benzinmotorokra vonatkozó 1 éves vagy 30 000 km-es szervizperiódussal pedig az 5 év nyugalomhoz alacsony fenntartási költségek is társulnak.Üzenjen nekünk!