Nissan Leaf 2018

Simply Amazing

VADONATÚJ NISSAN LEAF

Európa piacvezető elektromos autója, készletről

MÁR 9 990 000 FT-TÓL!


A RÉSZLETEKRŐL ÉRDEKLŐDJÖN MÁRKAKERESKEDÉSEINKBEN! »

Nissan Leaf
Legyen lenyűgöző utazásai során.

A 100%-ban elektromos autó – Vadonatúj Nissan LEAF

A Vadonatúj Nissan LEAF bárhová elviszi – messzebbre jut kényelmesebben. Érezze a fokozott magabiztosságot, a szorosabb kapcsolatot, illetve a nagyobb vezetési élményt az elektromos autóban, amely egyszerűen lenyűgöz ahogy végzi minden feladatát.

Nissan Juke Zero Emisson
Nissan Leaf
Nissan Intelligent Mobility
Nissan Qashqai - külső megjelenés

VEZETÉS, AHOL MINDEN ELŐBBRE VISZ

A Nissan intelligens vezetési rendszerei biztos hátteret nyújtanak minden útja során – legyen szó akár országúti vezetésről, városi araszolásról vagy párhuzamos parkolásról. Egyszerűen aktiválja a Nissan ProPilot rendszert, és az beállítja a sebességet, a sáv közepén tartja az új Nissan LEAF-et, tartja a beállított sebességet és követési távolságot, és képes akár teljesen megállítani is az autót. A jobb autózást segítő, újszerű és hatékony Nissan e-Pedal pedig új vezetési élményt is jelent azzal, hogy csak a gázpedált használja.

Nissan Qashqai - konfiguráció

Tisztább kép minden szögből

A Vadonatúj Nissan LEAF megváltoztatja a módot, ahogyan a közvetlen környezetét láthatja olyan fejlett rendszerek segítségével, mint az Intelligens 360 Fokos Parkolókamera, amely négy kamerával virtuális 360°-os felülnézetet és osztottképernyős közeli képet kínál Vadonatúj LEAF autójáról, illetve a Visszapillantó Tükör, amely elsötétedik, hogy a mögöttünk haladó fényszórója ne zavarja a vezetésben.

Izgalmas teljesítmény

Suhanjon a meglepetés erejével

A 100%-ban elektromos hajtáslánc azonnali gyorsításra képes, amely akár az ülésbe préseli a bent ülőket. Az élményt tovább fokozza az innovatív e-Pedal, amely egyetlen pedállal oldja meg a gyorsítást és a fékezést, ha pedig elfordítja a kormányt, az alacsonyan beépített akkumulátoroknak köszönhetően az autó tapad az úthoz. 378 km-es** hatótávja ráadásul minden korábbinál hosszabb utakat tesz lehetővé.

Nissan Leaf

Legyen Öné a felvillanyozott jövő

Jusson messzebb egy töltéssel

Lakhelyétől függően Nissan LEAF-jével jogosult lehet adókedvezmények, illetve egyéb ösztönzőprogramok igénybevételére. Többek között Budapesten ingyenesen parkolhat, és töltheti LEAF-jét az ELMŰ és az E-On töltőállomásain. Mentesül a regisztrációs-, cégautó-, és teljesítményadó alól. További részleteket az interaktív Fenntartási költségek menüben olvashat.

Nissan Leaf
Nissan Leaf Nismo
NISSANCONNECT EV ALKALMAZÁS

MINDEN, AMI A FOLYAMATOS UTAZÁSHOZ SZÜKSÉGES

  • Töltse LEAF autóját időzítve, és kerülje el a csúcsidőszakokat.
  • Keresse meg a legközelebbi töltőállomást.
  • Hozzon létre tökéletes hőmérsékletet LEAF autójában, még mielőtt beül.
  • Tájékozódjon a legfrissebb forgalmi jelentésekből.
  • Kövesse nyomon LEAF autója állapotát.

AZ ELEGANCIA AZ ÚJ SZÉPSÉG

Merészen új külső

A Vadonatúj Nissan LEAF látványa a vezetési élményhez hasonlóan lélegzetelállító – határozott élek, dinamikus orr-rész, egyedülálló áttetsző kék hűtőráccsal, valamint jellegzetes „lebegő tető”, mindezek mellett megfelelő teret és sokoldalúságot is kínál az élet kihívásaihoz. Ez a modern, elegáns modell (5 ülés és 435l csomagtér) teret és sokoldalúságot nyújt nem csak az elfogalt hétköznapokhoz.

Nissan Leaf - Belső tér
Ismerje meg a vadonatúj 100%-ban elektromos Nissan LEAF-et

Vadonatúj NISSAN LEAF N-Connecta + ProPilot + Metálfényezés - Fedezze fel 3D-ben

Forgassa és tekintse meg a vadonatúj Nissan LEAF-et, fedezze fel lenyűgöző megújult formavilágát, majd kattintson a vezetőajtóra, és merüljön el a lenyűgöző beltérben. Simply amazing!


Üzenjen nekünk!