VÁLTSON ELEKTROMOSRA!

VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT!

Mit kapunk, ha keresztezzük a Nissan díjnyertes NV200-as kisteherautóját a 100%-ban elektromos, piacvezető Nissan LEAF-fel? A forradalmi Nissan e-NV200-at. Ugyanarra a technológiára épül, amely már a LEAF-ben bizonyított – ennek előnyeit az Ön cége a kezdetektől élvezheti. Egy 100%-ban elektromos autóval ugyanis a működési költségek nagymértékben csökkennek, mialatt vállalkozása környezetbarátként híresül el.

Nissan e-NV200

A Nissan e-NV200 MUNKÁBAN

Ebben a három perces videóban megismerkedhet a Nissan e-NV200 legfőbb jellemzőivel, köztük a hatékony erőforrással, valamint a fejlett töltési rendszerrel és a különböző technológiai újításokkal.


MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG, MINIMÁLIS KÖLTSÉG

FEDEZZE FEL, MENNYIT TAKARÍTHAT MEG!

Nissan e-NV200

Nem csak az üzemanyagnak mond búcsút – olajat, szűrőt, gyertyákat sem kell cserélnie többé, ha a 100%-ban elektromos Nissan e-NV200 kisteherautót választja. Ez azért lehetséges, mert a Nissan e-NV200-nak se belső égésű motorja, se hagyományos váltója nincsen. Így kevesebb benne a mozgó alkatrész, mint egy átlagos kisteherautóban, ennek köszönhetően pedig minimális karbantartást igényel. Ha pedig mindehhez hozzátesszük az esetleges adókedvezményeket és ösztönzőprogramokat, az előnyök tovább gyarapodnak.

CSENDES ÉS HATÉKONY MUNKAVÉGZÉS

Mivel a Nissan e-NV200 károsanyag-kibocsátása nulla és működése motorzajtól mentes, lakóövezetekben a kora reggeli kiszállítás sem okoz problémát. Akár fedett, illetve egyéb védett helyekre is nyugodtan behajthat.

NINCS

  • Benzin
  • Olajcsere
  • Károsanyag-kibocsátás

ALACSONY

  • Fenntartási költségek
  • Karbantartási költségek

MAGAS

  • Hatékonyság
  • Megtakarítások és előnyök

A JÓ, A JOBB ÉS A CSENDES

A TÖKÉLETES VEZETÉSÉRT

Amellett, hogy bármely más elektromos furgonnál alacsonyabb fenntartási költségekkel rendelkezik, a Nissan e-NV200 innovatív technológiák egész tárházát vonultatja fel – köztük az automata sebességváltót és a visszagurulás-gátlót –, amelyek megkönnyítik és biztonságosabbá teszik a vezetést. Mivel a Nissan e-NV200 futása szinte teljesen zajmentes, a volán mögött is pihentetőbben telik a munkanap.

Nissan e-NV200
KISTEHERAUTÓ VAGY KOMBI? ÖNÉ A VÁLASZTÁS

KÉT VÁLTOZAT

A raktérkapacitás és a sokoldalúság találkozása. Válasszon 2 modell közül, melyek sokoldalúan alakítható belső térrel rendelkeznek, lehetővé téve a tartók, tárolók és ülések személyre szabott konfigurálását. A kivételesen alacsony, 52 cm-es rakodási magasságnak köszönhetően a Nissan e-NV200-at könnyű megpakolni.

Nissan e-NV200
Nissan e-NV200

NISSAN e-NV200 ELEKTROMOS FURGON

A Nissan e-NV200 kisteherautó 4,2 m³ rakodótérrel rendelkezik, ahová kényelmesen elfér két szabvány raklap, vagy akár 770 kg-nyi árú – a szélesre tárható hátsó ajtóknak, illetve az egy vagy két tolóajtónak köszönhetően pedig gyors és egyszerű feladat lesz a rakodás.

Nissan e-NV200

SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ

Ha nem raklapokat, hanem utasokat szállít, az ötüléses Nissan e-NV200 Kombi személyszállítóként is bizonyít. Az okosan kialakított, moduláris üléseken kényelmesen elférnek az utasok, és a csomagoknak is bőven marad hely.

Nissan e-NV200
DOLGOZZON BÁRHONNAN

VALÓSÁGOS MOBIL IRODA

Vigye magával az irodát! A Nissan e-NV200 kisteherautó első utasülését lehajtva íróasztallá alakítható, és szinte mindenhol találhat tárolórekeszeket.

Nissan e-NV200


Üzenjen nekünk!