Nissan Hovány

Búcsúzzon el a régitől. Köszöntse az újat!

www.nissanhovany.hu » szolgáltatásaink » Használtautó beszámítás

Használtautó beszámítás

 

Tudta, hogy a Nissan Hovány mind a 6 telephelyén (Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen, Szolnok, Békéscsaba) foglalkozunk használtautó beszámítással?

A használt autójáért kapott összeget pedig nem csak új autóba, hanem másik használt gépjárműbe is beszámíthatja nálunk.

Autóbeszámítás feltételei

A megfelelő műszaki felmérést követően beszámítunk, felvásárolunk telephelyeinken bármilyen korú gépjárművet a személyautóktól a 3,5 tonnás kishaszonjárművekig, ha az rendezett dokumentációval, és megfelelő műszaki állapottal rendelkezik.

Drágább új autót vagy használt gépjárművet venne, mint az Ön jelenlegi autója? Ebben az esetben a meglévő használt gépjárműve árának beszámíttatásával a vételárat egyszerűen csökkentheti. A fent maradó összeget pedig készpénzben, vagy hitel felvételével tudja kiegyenlíteni.

Olcsóbb új autót vagy használt gépjárművet venne, mint az Ön jelenlegi autója? Ebben az esetben a két autó vételárának különbözetét ilyenkor kifizetjük Önnek ugyanúgy, mintha használtautó felvásárlásra kerülne sor.
Ha elhozza hozzánk autóját, kérhet előzetes, megközelítő ajánlatot is autójára. Szervizeink előzetes bejelentkezés alapján tudják fogadni Önt, és helyben, az állapotfelmérést követően kollégáink adni tudnak egy végleges vételár ajánlatot a gépjárművére.

Hitellel terhelt autó beszámítása

Gépkocsiját hitel terheli? A használtautó beszámításnak ez sem akadálya. Erre az esetre is vannak kollégáinknak megoldásai, melyek közül biztosan megtalálják az Önnek legmegfelelőbbet.

Készpénzes autófelvásárlás

Esetleg nem nálunk vásárol új vagy használt autót, vagy pénzre lenne szüksége? Akkor is ajánljuk használtató felvásárlási szolgáltatásunkat. Az autó megfelelő műszaki felmérését követően kollégáink adni tudnak az Ön számára egy vételár ajánlatot, hogy cégünk mennyiért venné meg Öntől a gépjárművet.