Nissan Hovány

Hovány 7 év Garancia

www.nissanhovany.hu » szolgáltatásaink » Hovány 7 év garancia

Hovány 7 év garancia

 

A Hovány Csoport által képviselt márkák kiváló minősége és szervizhálózatunk biztos háttere lehetővé tette, hogy kidolgozzunk az Ön számára egy olyan szolgáltatást, amely biztonságot nyújt autójának akkor is, ha a gyári garancia időtartama már véget ért.

Úgy gondoljuk, hogy „Hovány 7 év Garancia”* szolgáltatásunkkal biztosíthatjuk Önt arról, hogy az idő múlásával sem kell majd aggódnia az autója állapota miatt.

Néhány alapvető információ a szolgáltatásunkról:

  • Kizárólag Hovány Csoport kereskedéseiben, az ebben a programban résztvevő, belföldi magánszemély által vásárolt személygépkocsikra érvényes.
  • A garancia csak a Hovány Csoport szervizeiben vehető igénybe.
  • A garancia igénybevételének lényeges feltétele, hogy az autó karbantartási és javítási munkáit a Hovány Csoport szervizeiben végezzék, dokumentáltan.
  • A Hovány 7 év garancia az első forgalomba helyezéstől számított 7 év vagy kevesebb, mint 150 000 km futásteljesítményig érvényes.
  • Amennyiben a gépjármű gyári garanciáját elveszíti, úgy kizárja magát a Hovány 7 év garanciából is.

A Hovány 7 év garancia a gyári garancia lejáratától léphet életbe, ezért 30 nappal a lejárat előtt egy kötelező indítási érvényesítésre (ingyenes átvizsgálásra) köteles bejelentkezni és ekkor kerül megállapításra, hogy mikor esedékes a következő kötelező karbantartás. Amennyiben a kilométer teljesítés következik be előbb, úgy az érvényesítésnek 5000 km-el korábban kell megtörténnie.

A karbantartások alap periódusa 15 000 km vagy egy év; amelyik hamarabb teljesül, kivéve, ha ezt a Hovány csoport szervize vagy a gépjármű gyártója nem írja elő ennél gyakrabban vagy kisebb futásteljesítményre.

Kérjük, ne felejtse a következőket; a márkaszerviz mindig szakszerű, mert a gyári eszközök és információk folyamatosan a rendelkezésére állnak; mindig dokumentál, ezért tevékenysége a munka-és technikai lapokon és a részletes számlán, sőt a gyári rendszerekben is folyamatosan visszakereshető. A márkaszervizben vezetett szervizfüzet jelentős árelőny; hiszen ez az autó esetleges későbbi eladásakor százezreket jelenthet az Ön számára.

 

*A Hovány 7 év garancia felépítése: 3 év alap gyári garancia, valamint ha az ügyfél vásárol a kiválasztott modellhez 2 év gyári kiterjesztett garanciát, a Hovány Csoport plusz 2 év garanciát ad még mellé.

Kérdése van? Kíváncsi a részletekre?
Budapest Kecskemét Szeged Debrecen Békéscsaba Szolnok
Bökönyi Gergely

Bökönyi Gergely
bokonyi.gergely( at )hovany.hu

Pákozid Tamás

Pákozdi Tamás
pakozdi.tamas( at )hovany.hu

Gábor János

Gábor János
gabor.janos( at )hovany.hu

Kocsis Zoltán

Kocsis Zoltán
kocsis.zoltan( at )hovany.hu

Mészöly Bence

Mészöly Bence
meszoly.bence( at )hovany.hu

Klein Márk

Klein Márk
klein.mark( at )hovany.hu

Binges István

Binges István
binges.istvan( at )hovany.hu

Szakácsi Szabolcs

Szakácsi Szabolcs
szakacsi.szabolcs( at )hovany.hu

Kellenberger Sándor

Kellenberger Sándor
kellenberger.sandor( at )hovany.hu

Lázok Márió

Lázok Márió
lazok.mario( at )hovany.hu

Tel: 56/801-050