Nissan Hovány

Hovány 7 év Garancia

www.nissanhovany.hu » szolgáltatásaink » Hovány 7 év garancia

Hovány 7 év garancia

 

A Hovány Csoport által képviselt márkák kiváló minősége és szervizhálózatunk biztos háttere lehetővé tette, hogy kidolgozzunk az Ön számára egy olyan szolgáltatást, amely biztonságot nyújt autójának akkor is, ha a gyári garancia időtartama már véget ért.

Úgy gondoljuk, hogy „Hovány 7 év Garancia”* szolgáltatásunkkal biztosíthatjuk Önt arról, hogy az idő múlásával sem kell majd aggódnia az autója állapota miatt.

Néhány alapvető információ a szolgáltatásunkról:

  • Kizárólag Hovány Csoport kereskedéseiben, az ebben a programban résztvevő, belföldi magánszemély által vásárolt személygépkocsikra érvényes.
  • A garancia csak a Hovány Csoport szervizeiben vehető igénybe.
  • A garancia igénybevételének lényeges feltétele, hogy az autó karbantartási és javítási munkáit a Hovány Csoport szervizeiben végezzék, dokumentáltan.
  • A Hovány 7 év garancia az első forgalomba helyezéstől számított 7 év vagy kevesebb, mint 150 000 km futásteljesítményig érvényes.
  • Amennyiben a gépjármű gyári garanciáját elveszíti, úgy kizárja magát a Hovány 7 év garanciából is.

A Hovány 7 év garancia a gyári garancia lejáratától léphet életbe, ezért 30 nappal a lejárat előtt egy kötelező indítási érvényesítésre (ingyenes átvizsgálásra) köteles bejelentkezni és ekkor kerül megállapításra, hogy mikor esedékes a következő kötelező karbantartás. Amennyiben a kilométer teljesítés következik be előbb, úgy az érvényesítésnek 5000 km-el korábban kell megtörténnie.

A karbantartások alap periódusa 15 000 km vagy egy év; amelyik hamarabb teljesül, kivéve, ha ezt a Hovány csoport szervize vagy a gépjármű gyártója nem írja elő ennél gyakrabban vagy kisebb futásteljesítményre.

Kérjük, ne felejtse a következőket; a márkaszerviz mindig szakszerű, mert a gyári eszközök és információk folyamatosan a rendelkezésére állnak; mindig dokumentál, ezért tevékenysége a munka-és technikai lapokon és a részletes számlán, sőt a gyári rendszerekben is folyamatosan visszakereshető. A márkaszervizben vezetett szervizfüzet jelentős árelőny; hiszen ez az autó esetleges későbbi eladásakor százezreket jelenthet az Ön számára.

 

*A Hovány 7 év garancia felépítése: 3 év alap gyári garancia, valamint ha az ügyfél vásárol a kiválasztott modellhez 2 év gyári kiterjesztett garanciát, a Hovány Csoport plusz 2 év garanciát ad még mellé.