Nissan Hovány

GARDX járművédő rendszer

www.nissanhovany.hu » szolgáltatásaink » GARDX járművédő rendszer

 

Amennyiben fontos Önnek gépjárműve tisztasága, valamint hosszú távú külső és belső állagmegóvása, úgy bizonyára érdeklődéssel fogadja új szolgáltatásunkat. Cégünktől megrendelhető a GARDX járművédő rendszer, amely megóvja autója fényezését, valamint a belső terek tisztaságát.

 

A GARDX termék előnyei:

  • a jármű újkori állapota könnyen megtartható lesz éveken át
  • a rendszer védi az autó külső felületét a vegyszerek, rovarok, növényi nedvek és egyéb szennyeződések ellen,
  • a szennyezések könnyen eltávolíthatók lesznek, javul az autó moshatósága, így megtakarításhoz jut, hiszen a mosási költségek csökkennek, mert elegendő lesz az alap mosási programot választani,
  • a rendszer védi a belső teret a kiömlött folyadéktól, háziállatok szőrétől, egyéb más szennyeződéstől és zsírfoltoktól,
  • a kezeléshez ajándék ügyfélcsomag jár, amely további kiegészítő termékeket tartalmaz (pl. üvegvédelem, gumiabroncs védelem, stb.).

GARDX járművédő rendszer

 

A szolgáltatás feltételei

 

A szolgáltatás igénybe vehető új és használt gépjárművek esetén egyaránt.
A szolgáltatás elérhető mind vállalati ügyfelek, mind magánszemélyek számára.

A GardX védőréteg előnye az autó hosszú távú állag,- és értékmegóvása, mindez költséghatékonyan, mert nem lesz szükség kárpittisztításra, elegendő lesz egy egyszerű porszívózás, illetve az autó külső mosására számottevően kevesebbszer lesz szükség, valamint elegendő lesz a mosóban az egyszerűbb és olcsóbb mosási programot választani. Így a GARDX-ra költött összeg rövid idő alatt megtérül az alacsonyabb tisztítási költségeken.

További információért keresse bizalommal kollegáinkat!

 

GARDX járművédő rendszer tájékoztató (PDF) »

 

GARDX – Védelem professzionális szinten