Nissan Hovány

Flotta

Nissan Business Center

Tisztelt Vezető!

Flottában gondolkodik? Akkor logikus lépésre készül cége menedzselését illetően. A Nissan Hovány rugalmas üzletpolitikája, és stabil háttere hosszú távú megoldást kínál Önnek! Cégünk már öt megyeszékhelyen és Budapesten képviseli a népszerű japán márkát, melynek egyre bővülő kínálatából rendkívüli flottaajánlatokat tartogatunk ügyfeleinknek.

A Hovány-érdekeltségek egyébként a többi Nissan márkakereskedéssel összehasonlítva kimagasló helyet foglalnak el. Köszönhető ez főként az ügyfél-elégedettségnek, amellyel minden területen átütő sikereket értünk el. Ennek köszönhetjük, hogy 2013 után 2014-ben is elnyertük a Közép-Kelet Európa, és Magyarország legjobb márkakereskedése címet.

Üzleti filozófiánk alapja, a kimagasló ügyfél-elégedettség, a kiváló minőség és a biztonság, a Nissan márka pedig – amelynek különböző típusait emberek százmilliói használják világszerte – tökéletesen alkalmas elveink gyakorlati megvalósítására.

Speciális szolgáltatások, személyre szabott megoldások

A Nissan Szervizszolgáltatások kiemelkedő karbantartási normák és elszánt hálózat segítségével törekszik a teljes vevői elégedettség elérésére. Továbbá, a Nissan létrehozott Kiterjesztett Garancia termékeket is, melyek segítségével a flotta ügyfelek biztonságban érezhetik magukat a váratlan elektronikai és mechanikai meghibásodásokkal szemben, további 2 évig vagy 150.000 km futásteljesítményig (amelyik hamarabb bekövetkezik). Flotta csapatunk mindig rendelkezésre áll, hogy flotta ügyfeleinket tanácsadással támogassa a legmegfelelőbb járművek kiválasztásában

 

 

 «  egy

* A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező