Nissan Leaf

MARADJ MOZGÁSBAN, ÉS MUTASD MEG KI VAGY!

Nissan Leaf

Kedvezményes ár

5 650 000 Ft-tól


* állami támogatással + Nissan kedvezménnyel

A RÉSZLETEKRŐL ÉRDEKLŐDJÖN MÁRKAKERESKEDÉSEINKBEN! »

AUTÓ – ÚJRAGONDOLVA

AUTÓZÁS ÚJ MEGKÖZELÍTÉSBEN

A 100% elektromos Nissan LEAF ékes példája annak, hogy semmi sem lehetetlen, ha hiszünk benne. A motorháztető egy sor csúcstechnológiás újítást rejt, amelyek együtt nemcsak remek hatótávolságot biztosítanak, de magát a vezetésről és az autó tulajdonlásáról alkotott képünket is átformálják. A Nissan LEAF mindenkinek szól, aki hisz abban, hogy választásával egy kicsit jobb hely lesz a világ.

Nissan Leaf
Nissan Juke Zero Emisson
KÖRBEVEZETJÜK!

ISMERJE MEG A NISSAN LEAF-ET

Kíváncsi, milyen egy Nissan LEAF tulajdonosának lenni? Videónkból megtudhatja a legfontosabbakat, köztük azt, hogy hogyan kell feltölteni az autót.

Nissan Juke Zero Emisson
TŰNJÖN KI AZ ÚTON

ÚJ NISSAN LEAF BLACK EDITION

Jellegzetes, LED-es fényszórói, 16”-os, feketére festett, könnyűfém felnijei, fekete hátsó tetőspoilere, külső tükreinek fekete háza és a sötétített üvegek kifejezetten erőteljes megjelenést kölcsönöznek az ötüléses, teljesen elektromos hajtásláncú Leaf SV3 Black Edition kivitelnek.

NISSAN LEAF BLACK EDITION
AZ ELEKTROMOS AUTÓZÁS ELŐNYEI

FEDEZZE FEL, MENNYIT TAKARÍTHAT MEG!

Ha elektromos autót vásárol, nem csak az üzemanyagnak mondhat búcsút. Olajat, szűrőt, gyertyákat sem kell cserélnie többé. Ez azért van így, mert a Nissan LEAF-nek se belső égésű motora, se hagyományos váltója nincsen, így kevesebb benne a mozgó alkatrész. Ennek köszönhetően pedig minimális karbantartást igényel. Ha pedig mindehhez hozzátesszük az esetleges adókedvezményeket és ösztönzőprogramokat, az előnyök tovább gyarapodnak.

Nissan Leaf

ELŐNYÖK ÉS ÖSZTÖNZŐ PROGRAMOK

Lakhelyétől függően Nissan LEAF-jével jogosult lehet adókedvezmények, illetve egyéb ösztönzőprogramok igénybevételére. Többek között Budapesten ingyenesen parkolhat, és töltheti LEAF-jét az ELMŰ és az E-On töltőállomásain. Mentesül a regisztrációs-, cégautó-, és teljesítményadó alól. További részleteket az interaktív Fenntartási költségek menüben olvashat.

Nissan Qashqai - külső megjelenés

A MEGTAKARÍTÁSOK ÖSSZEADÓDNAK

Mivel a Nissan LEAF se benzint, se gázolajat nem használ, a töltése igencsak pénztárca-kímélő. Meg fog lepődni, mennyi mindenen spórol majd, ha elektromosra vált.

Nissan Qashqai - konfiguráció

EGY TÖLTÉSSEL EGÉSZ NAP

A Nissan LEAF a mindennapi életben történő használatra lett tervezve. Autópályán, klímaberendezés használata mellett a 24 kWh-s modellel 100–160 km közötti, a 30 kWh-s modellel 125–200 km közötti távolságot tehet meg.* Ez a legtöbb esetben bőven elég a napi használathoz.

FELVILLANYOZÓ GYORSULÁS

FEDEZZE FEL A VEZETÉS ÚJ ÖRÖMEIT!

Az azonnal rendelkezésre álló teljes motornyomaték és a fokozatmentes gyorsulás új izgalmakat varázsol a mindennapi közlekedésbe. Ráadásul mivel a padlóba épített akkumulátornak köszönhetően a súlypont alacsonyan van, a Nissan LEAF kiváló kanyartartást biztosít, amely minden egyes alkalommal mosolyt csal az ember arcára. Akár autópályán használja, akár bevásárláshoz, vagy arra, hogy egy kitérőt tegyen hazafele menet, ez az autó megváltoztatja mindazt, amit a vezetésről eddig gondolt.

Nissan Leaf Nismo
Nissan Leaf - Belső tér
EGY EGÉSZ NAPRA ELEGENDŐ HATÓTÁVOLSÁG CSUPÁN 4 ÓRÁS TÖLTÉSSEL

TÖLTÉS AZ ELEKTROMOS HÁLÓZATRÓL

Az Ön Nissan LEAF-jének töltése otthon – pofonegyszerű! A 32 amperes otthoni töltőberendezéssel és a választható 6,6 kW-os töltővel a 24 kWh-s modell nagyjából 4 óra alatt, míg a nagyobb teljesítményű, 30 kWh-s akkumulátorral szerelt modell 5 és fél óra alatt tölthető fel teljesen. Ezekkel a megtehető távolság 100–160, illetve 125–200* kilométer között változhat, ami a legtöbb esetben bőven elegendő. Jó hír, hogy mialatt Ön úton van, újabb és újabb helyeken nyílnak töltőállomások.

*Becsült hatótávolság, mérsékelt használat mellett. A tényleges hatótávolság a vezetési stílustól, az útviszonyoktól, külső hőmérséklettől és a klímaberendezés használatától függően változhat.


Nissan Leaf aktuális kínálatunkból

NISSAN LEAF Black 30 kWh (Automata)

Telephely: Szeged

ABS (blokkolásgátló), automata klíma, automatikusan sötétedő belső tükör, AUX csatlakozó, állítható…

7 300 000 Ft

NISSAN LEAF Black 30 kWh (Automata)

Telephely: Debrecen

2 DIN, 6 hangszóró, ABS (blokkolásgátló), automatikusan sötétedő belső tükör, AUX csatlakozó,…

8 200 000 Ft

NISSAN LEAF 2018-as modell…

Telephely: Budapest

2 DIN, 6 hangszóró, ABS (blokkolásgátló), ASR (kipörgésgátló), AUX csatlakozó, állítható kormány,…

8 990 000 Ft

NISSAN LEAF Acenta 40 kWh

Telephely: Szeged

2 DIN, 6 hangszóró, ABS (blokkolásgátló), APS (parkolóradar), ARD (automatikus távolságtartó),…

9 400 000 Ft

Üzenjen nekünk!