Nissan Hovány

Nissan X-Trail

www.nissanhovany.hu » új autók » crossoverek » Nissan X-Trail

Nissan X-Trail

KALANDRA TERVEZVE

LETISZTULT, MINT EGY CROSSOVER, ÉS STRAMM, MINT EGY SUV

Crossover? Vagy SUV? Egyik sem: ez az új NISSAN X-TRAIL. A NISSAN crossover-autókra jellemző letisztult, kecses külsőt és az SUV-k strapabírását egyesítő új NISSAN X-TRAIL gyszerre dinamikus és elegáns. Kecses vonalak, kerek ívek, kalandor külső; az utasok pedig rajongani fognak a látványért az elektromos napfénytetőn át. A bumeráng alakú hátsó lámpák, illetve a 19 colos könnyűfém abroncsok feledhetetlen külsőt kölcsönöznek az új NISSAN X-Trailnek.

HALADÓ TECHNOLÓGIÁVAL KÉSZÜLT

BÁRHOVÁ IS VETŐDIK, KAPCSOLATBAN MARADHAT A KÜLVILÁGGAL

Maradjon kapcsolatban a külvilággal! Az új NissanConnect rendszer egyszerre kínál kiváló minőségű hang-, navigációs és telefonkihangosító szolgáltatást. Használata pedig rendkívül egyszerű a 7 colos, visszaverődés-gátlóval bevont érintőképernyőn.

A Google Search, a Trip Advisor, a Facebook, a Tune in és a Twitter alkalmazásokkal minden városban helyinek érezheti magát, elolvashatja a legfrissebb híreket, és kapcsolatban maradhat a barátaival. A rendszer része a Bluetooth-telefonkihangosító és -hangszolgáltatás, az SD-kártya-alapú térkép, a mérésintegrálás, illetve a tartalék hangbemenet (Aux-in) és az USB-bemenet.

Emellett számos szolgáltatás áll még rendelkezésre: a Google Helyek© funkciója, közlekedési előrejelzések és újratervezés, parkolási és üzemanyag-információk, időjárás-előrejelzés – az új X-Trailben minden megvan a következő kalandhoz.

AZ AUTÓ, AMI VIGYÁZ ÖNRE

A kényelmet szolgáló biztonsági eszközök, például a kanyarokra, sebességre, dugókra és sávelhagyásra figyelmeztető funkciók mindig gondtalan vezetési élményt biztosítanak. A biztonság új értelmet nyer a NISSAN Aktív Biztonsági Pajzs technológiája révén: az új NISSAN X-TRAIL segít megelőzni az ütközéseket, figyelmeztet a veszélyes holtterekre, a sávelhagyásra, és még sok minden másra képes. A műszerfalon látható, 5 colos továbbfejlesztett vezetéstámogató TFT-kijelző észleli a közúti jelzéseket, részletes tájékoztatást nyújt a járműtestről és a védelmi funkciókról, figyeli az abroncsnyomást, azonnali navigációt tesz lehetővé, jelzi a beérkező hívásokat – és még sok egyéb funkciót ellát. A kaland sosem volt még ennyire kézzelfogható.

AZ IRÁNYÍTÁS NEMCSAK AGYFUNKCIÓ

Az új NISSAN X-TRAIL ALL MODE 4x4-i vezérlőrendszere tökéletes útfogást biztosít, bármilyen is legyen az idő. Csökkenti az alulkormányzottságot, és a megerősített alvázzal együtt tökéletes irányíthatóságot biztosít vezetés közben, azaz a parkolás és a hegymenet többé nem lehet probléma. Az Intelligens parkolóasszisztens (parkoláskönnyítő funkció) segítségével az új NISSAN X-TRAIL zökkenőmentesen segíti a nehézkes manővereket, így a parkolás mindig biztonságos és könnyed élmény marad. Emellett magát a parkolóhelyet is felméri, így energiát takarít meg a gyalogos ügyintézéshez. A Visszagurulás gátló (hegymenetkönnyítő funkció) segítségével biztonságosabb az utazás, így csak a kalandra kell figyelni.

AZ OTTHON KÉNYELME ÚTKÖZBEN

GURUL, SUHAN, SZÁRNYAL

Az új NISSAN X-TRAIL határtalanul sokoldalú. Akár a 2 tartalék hátsó utasülésről, akár a rugalmasan alakítható utastérről van szó, amelyben különválasztható a száraz és nedves rakomány, a kalandnak mindig elegendő tér jut.

A súlytalanság által ihletett, gerinctámasszal felszerelt ülések a leggöröngyösebb úton is roppant kényelmesek. A megnövelt lábtérnek köszönhetően az X-TRAIL egyszerre tágas és kényelmes.

És persze praktikus is: a hátsó ajtók közel 80 fokban nyithatók, így könnyebb a belső térbe hajolni. Nem is beszélve a nagyméretű, bővíthető, akár 75 kg-ot is elbíró tárhelyről. Az ülések lehajtása után a felület teljesen sík lesz, a második üléssor eltolható, így megnövelhető a tér, a csomagtér pedig egyetlen kézmozdulattal két (egy alsó és egy felső) részre osztható. Mindez a tágas, kényelmes, rendkívül sokoldalú belső tér erénye.

Nissan X-Trail 2014  
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail

 

Kiemelt akciós ajánlatunk: 7 020 000 Ft-tól
és akár 0% THM-el!
Részletek

Ajánlatkérés, tesztvezetésre jelentkezés, szerviz bejelentkezés

Kérdése van? Kíváncsi a részletekre?
Budapest Kecskemét Szeged Debrecen Békéscsaba Szolnok
Bökönyi Gergely

Bökönyi Gergely
bokonyi.gergely( at )hovany.hu

Pákozid Tamás

Pákozdi Tamás
pakozdi.tamas( at )hovany.hu

Gábor János

Gábor János
gabor.janos( at )hovany.hu

Kocsis Zoltán

Kocsis Zoltán
kocsis.zoltan( at )hovany.hu

Mészöly Bence

Mészöly Bence
meszoly.bence( at )hovany.hu

Klein Márk

Klein Márk
klein.mark( at )hovany.hu

Binges István

Binges István
binges.istvan( at )hovany.hu

Szakácsi Szabolcs

Szakácsi Szabolcs
szakacsi.szabolcs( at )hovany.hu

Kellenberger Sándor

Kellenberger Sándor
kellenberger.sandor( at )hovany.hu

Lázok Márió

Lázok Márió
lazok.mario( at )hovany.hu

Tel: 56/801-050