Nissan Hovány

Nissan Pulsar

www.nissanhovany.hu » új autók » crossoverek » Nissan Pulsar

Nissan Pulsar

 

Nissan Pulsar

DINAMIKUS KÜLSŐ FORMATERV

Szeretne egy olyan autót, amelyik tükrözi mindennapi életének ritmusát? Ne keressen tovább! Az új Nissan Pulsar tökéletes társa lesz dinamikus, mindenkit megragadó formavilágával. Finoman kidolgozott karosszériája és oldalsó ívei olyan sportos külsőt kölcsönöznek, amivel magabiztosan vághat neki az útnak.

Az új Nissan Pulsar formavilága eleganciát visz minden apró részletbe. Exkluzív vonalaihoz tökéletesen illeszkednek a tekinteteket vonzó ködlámpák és az oldalsó, krómkeretes ablakok. A hátsó légterelő és a V alakú hűtőrács sportos, agresszív külsőt kölcsönöznek, melyet LED-es hátsó és első lámpák egészítenek ki. Válasszon a gyémántfejjel vágott könnyűfém keréktárcsák közül, és biztos lehet benne, hogy mindenki meg fog fordulni Ön után!

Nissan Pulsar

 

TÁGAS, ÁTALAKÍTOTT BELTÉR

Semmit nem kell otthon hagynia – még a kényelmet sem!

Az új Nissan Pulsar tervezése során nemcsak Önre gondoltunk, hanem utastársaira is. A kategóriájában legtágasabb belső teret mindenki értékelni fogja, még a hátul ülők is, akiknél hatalmas a lábtér. Az osztályában leghosszabb tengelytávnak köszönhetően azonban ez nem megy a csomagtérméret rovására. A nyitott és tágas belső tér remek kilátást biztosít minden irányba. Lélegezzen, nyújtózkodjon és lazítson: ehhez is bőven elég a hely!

Az új Nissan Pulsar nemcsak tágas belső térrel rendelkezik, hanem olyan egyéb extrákkal is, melyek még élménytelibbé teszik a vezetést. Rendkívüli kényelmet biztosítanak a komfortos ülések, valamint az osztályában legszélesebb könyöktámasz. Puha és tartós anyagok, krómozott részletek: az utastér kiváló minőségű anyagokból készült, melyek ötletesek és modernek. A kényelemtől egészen a stílusig Ön mindenből a legjobbat érdemli az utazás során.

Nissan Pulsar

 

NISSAN INTELLIGENS PARKOLÓASSZISZTENS

A parkolás még soha nem volt ilyen egyszerű, mint az új Nissan Pulsarral! A 360°-os tolatókamera felülnézetből mutatja az autót, így pontosan láthatja, hogyan kell beállnia a parkolóhelyre. Négy, széles látószögű kamerájának köszönhetően a felső nézetből az oldalsó vagy hátsó nézetre is átválthat, mely különösen hasznos párhuzamos parkolásnál. Nem kell tovább időt pazarolni a helykeresésre: bárhová beállhat!

Nissan Pulsar

 

Nissan Pulsar

 

ÚJ NISSANCONNECT RENDSZER

Kapcsolattartás vezetés közben is

A NissanConnect rendszer segítségével gyorsan hozzáférhet a szükséges adatokhoz az intuitív, 5.8 colos érintőképernyő segítségével: az alkalmazások szinkronizálása révén útközben is követheti a közösségi hálózatokat és híreket, és megnézheti az időjárás-előrejelzést. Akár kedvenc zenéit szeretné meghallgatni – a rádión, illetve Bluetooth- vagy USB-kapcsolaton keresztül –, útvonaltervet szeretne készíteni vagy kapcsolatba szeretne lépni barátaival: minden lehetőség kéznél van.

Nissan Pulsar

 

DINAMIKUS ÉS HATÉKONY TURBÓMOTOR

Teljesítmény a gondtalan vezetéshez

Az új Nissan Pulsar csúcsteljesítményt kínál közvetlen befecskendezéses, turbófeltöltésű motorjaival: az akár 190 lóerős 1,6 literes DIG-T benzinmotorral valóban dinamikusan vezethet, mivel nagyon jól gyorsul, és gyorsan reagál a gázadásra. Ha még nagyobb nyomatékot szeretne, akkor turbódízel-motort is választhat, illetve a 6 sebességes kézi váltó helyett Xtronic váltót az 1,2 literes benzinmotorral. Bármit is szeret, mi minden utazásnál garantáljuk az erős és megbízható teljesítményt!

Az új Nissan Pulsar Stop/Start-rendszerrel van felszerelve, mely automatikusan leállítja és újraindítja a motort, amikor Ön megáll, majd elindul. A motorjáratás idejének csökkentése a károsanyag-kibocsátást és a fogyasztást is jelentősen mérsékli. Jó a környezetnek, jó az Ön pénztárcájának: egyes innovációk valóban mindenkinek kedveznek.

 

Nissan Pulsar 2014  
Nissan Pulsar
Nissan Pulsar
Nissan Pulsar
Nissan Pulsar
Nissan Pulsar
Nissan Pulsar
Nissan Pulsar
Nissan Pulsar

Ajánlatkérés, tesztvezetésre jelentkezés, szerviz bejelentkezés

  listaár akciós ár  
Visia 4 960 000 Ft 4 505 000 Ft Részletek
Acenta 5 540 000 Ft 4 670 000 Ft Részletek
N-Connecta 6 219 000 Ft 5 349 000 Ft Részletek
Tekna 6 769 000 Ft 5 899 000 Ft Részletek
Kiemelt akciós ajánlatunk: 4 205 000 Ft
(kedvezményes finanszírozással)
Részletek