Nissan Hovány

Nissan NT400 Cabstar

www.nissanhovany.hu » új autók » haszongépjárművek » Nissan NT400 Cabstar

Ajánlatkérés, tesztvezetésre jelentkezés, szerviz bejelentkezés

Hatékony munkavégzés

Nissan CabstarÉpítse vállalkozását a Cabstar-al, amely vonzó formájával és hatalmas kapacitásával segíti az üzlet bővítését.

Nagyszerű TULAJDONSÁGAINAK köszönhetően a CABSTAR a kiskereskedőktől a nagyvállalatokig
minden vállalkozás számára megfelelő megoldást nyújt. A maximális hatékonyság figyelembe vételével
kifejlesztett CABSTAR olyan értékes tulajdonságokkal rendelkezik, mint az alacsony üzemeltetési költség, a
kompakt külső méretekhez társuló maximális raktér és a kivételesen jó irányíthatóság.

Bármit is szállít, a CABSTAR széles választékában biztosan megtalálja az Ön igényeinek megfelelő változatot. A CABSTAR háromféle (2,5 m, 2,9 m és 3,4 m) tengelytávval és három különböző teljesítményű, az Euro 5-ös előírásokat teljesítő motorral rendelhető. A hivatalos EEV jóváhagyással rendelkező 3,0 literes ZD motor még az EURO 5-ös előírásokat is túlteljesíti.

A szimpla és duplafülkével, valamint számos felépítmény felszerelését lehetővé tevő alvázzal rendelhető Cabstar megvásárlása a legokosabb üzleti döntéseinek egyike lehet.

 

Legyen tájékozott menet közben

Legyen tájékozott menet közbenA MŰSZAKI INNOVÁCIÓ megkönnyíti a járművel történő munkavégzést. A CABSTAR egyértelmű kombinált műszeregysége átfogó információkat nyújt, opcióként pedig egy multifunkciós számítógéppel is bővíthető, amely tájékoztatja a vezetőt az olajszintről, az olaj minőségéről, az üzemanyag-fogyasztásról és a következő tankolásig megtehető távolságról.

Nyugodt vezetés

Nyugodt vezetésA CABSTAR számos olyan FELSZERELÉSSEL rendelkezik, amelyek jelentősen megkönnyítik a vezetést. Kompakt méreteinek és kis (padkától padkáig - tengelytávtól függően - akár 4,8 méteres) sugarú fordulókörének köszönhetően még szűk helyeken is könnyen irányítható és parkolható, független első felfüggesztései és fogasléces szervokormánya pedig biztonságos kezelhetőséget és magabiztosságot garantálnak bármilyen sebességnél.

 

Köszöntjük a dupla fülkében

Legyen tájékozott menet közbenHA EGY KIS PLUSZ SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE, a 3,5 tonna össztömegű normál és HD változatban elérhető, dupla fülkés CABSTARRA mindig számíthat. A nagyméretű ajtókkal és a be- és kiszállást megkönnyítő, kényelmes lépcsőkkel felszerelt dupla fülkés változatban akár hat fő is utazhat kényelmesen. Ha pedig a szerszámoknak vagy egyéb áruknak kell a hely a fülkében, a hátsó lések
lehajtásával megnövelheti a rakteret..